İLAN OKU

Tarih Tipi İlan Sahibi İlan Metni Telefon
14.10.2024 Avukat Arıyorum Mehmet Aydemir 2022 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldum. Bağlı çalışabileceğim bir ofis aramaktayım. 5399408889
10.10.2024 Diğer İlanlar Sude SUHR Sude Suhr. 22 yaşındayım. Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk son sınıf öğrencisiyim. Öğrenim sürecimde kendimi geliştirmek ve tecrübe edinmek amacıyla çalışmak istiyorum. 5354524786
10.10.2024 Diğer İlanlar Enes Korkmaz Necmettin Erbakan Üniversitesi hukuk fakültesinden yeni mezun oldum ancak hmgs sınavımın geçersiz sayılmasından dolayı (yaz okulundan kaynaklı) stajımı başlatamıyorum. Boşta geçecek sürem için de staj yapacak bir yer arıyorum. Sınav sonrasında da aynı yerde stajıma devam etmek istiyorum. Kendi ilgilendiğim dosyalarınımın olmasından kaynaklı da tecrübeliyim. 05435149814
30.09.2024 Diğer İlanlar Damla Cesur Damla Cesur, 23 yaşındayım. Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi olarak hala eğitim görmekteyim. Öğrenim sürecim içinde tecrübe edinmek adına çalışmak istiyorum. 5541137999
20.09.2024 Avukat Arıyorum Zeynep Rengin Ateş Arslan Merhabalar baro ve ikamet değişikliği sebebiyle Mersinde bulunan ofisimi kapattım. 1 seneden beri Isparta’ya kalıcı olarak taşınma durumunda kalmam sebebi ile avukat yanında uzun vadeli bağlı çalışabileceğim bir ofis aramaktayım. Birçok alanda mesleki kıdem ve tecrübem vardır. Dilekçe, dosya takibi, keşif ve haciz gibi her türlü konuya son derece hakim olmakla beraber avukatlık mesleğinde gerekli tüm sosyal becerilere sahibim. 05539382194
20.09.2024 Diğer İlanlar İlayda KAYA İlayda KAYA 21 yaşındayım Süleyman Demirel Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu 2024 mezunuyum. Stajımı Isparta Adliyesinde, İdare Mahkemesinde ve İcra Müdürlüğünde tamamladım. F klavye kullanımında, dosyalama, arşiv düzeni vb. İşlerde oldukça tecrübeliyim. Uzun süreli, azimli ve özveriyle çalışacağım büro aramaktayım 5531069068
20.09.2024 Diğer İlanlar Esra DALYAN USTA SDÜ hukuk fakültesi mezunuyum. Isparta Barosu'nda avukatlık stajımı tamamladım,ruhsatımı beklemekteyim. Bağlı avukat usulüyle çalışabileceğim iş arıyorum. 05521770309
16.08.2024 Sekreter Arıyorum azime çimencioğlu Merhaba ben Azime Çimencioğlu 20 yaşındayım ve Mehmet Akif Ersoy üniversitesi Adalet meslek yüksekokulundan yeni mezun oldum. Stajımı 4 ay Antalya Bögle Adliye Mahkemesinde tamamladım. Adliye de oldukça deneyimim oldu. Dosyalarla ve arşiv düzeniyle tecrübem oldu. Düzenli ve uzun süreli çalışacağım büro aramaktayım. 05424011944
31.07.2024 Diğer İlanlar AYŞENUR YILMAZ İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim. Ağustos ayında bir hukuk bürosunda gönüllü staj yapmak istiyorum. Bunun için bir hukuk bürosu arıyorum. 05464571226
22.07.2024 Diğer İlanlar Kadir YILDIZ Avukat olarak bağlı çalışan usulüyle çalışabileceğim iş arıyorum. 5065127146
17.07.2024 Avukat Arıyorum Mustafa AKTAŞ Merhabalar şahsım Antalya Barosu na kayıtlı olmakla beraber ikamet değişikliği durumumdan ötürü meslektaş yanında bağlı çalışan usulü ile çalışabileceğim iş aramaktayım. Mesleki kıdemim vardır. Saygılarımla. 5462035322
3.07.2024 Ortak Arıyorum Enis Şentürk Adliye karşısında yer alan Adalet İş Merkezi ndeki ofisime gider ortağı arıyorum. İlgilenen meslektaşlar telefon üzerinden iletişime geçebilir. 5454583200
Sayfa 1 / 11
18.10.2024
AV. FATİH SEMİZ

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.