YARGITAY KARARLARI IŞIĞINDA CEZA MUHAKEMESİNİN GÜNCEL SORUNLARI KONULU EĞİTİM SEMİNERİMİZ ISPARTA BAROSU HİZMET BİNASI KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 21.06.2023 | Okunma Sayısı: 773

21.06.2023 Tarihinde Meslek İçi Eğitim Seminerleri kapsamında  Av.Prof. Dr. Çetin Arslan- Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ankara Barosu, Av.Doç.Dr. Servet Alyanak - E.Hakim, Türkiye Adalet Akademisi Öğretim Üyesi, Av.Dr. Mustafa Güler - Ankara Barosu, Dr.Süleyman Kaymakcı - Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (BAM-İstinaf) 10. Ceza Dairesi Üyesi, Doç.Dr.İhsan Baştürk -Yargıtay 8.Ceza Dairesi Üyesi  ve Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Şerafettin Elmacı'nın sunumu ile  Yargıtay Kararları Işığında Ceza Muhakemesinin Güncel Sorunları konulu Eğitim Seminerimiz Isparta Barosu Hizmet Binası Konferans Salonunda Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Genel Sekreterimiz Av.Ali Burak Yıldız, Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.