YARGI ETİĞİ KONULU EĞİTİM SEMİNERİMİZ ISPARTA BAROSU HİZMET BİNASI KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ,
Tarih: 3.02.2024 | Okunma Sayısı: 399

03.02.2024 Meslekiçi Eğitim Seminerleri kapsamında Baro Başkanlığımız ve Burdur Barosu Başkanlığının katılımı ile  Av.Ayşe Odman Boztosun Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi, Dr.Mustafa Saldırım Yargıtay Genel Sekreter Yardımcısı ve Av.Özge Kaynak İzmir Barosu Üyesinin sunumu ile  Yargı Etiği konulu Eğitim Seminerimiz Isparta Barosu Hizmet Binası Konferans Salonunda Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Burdur Barosu Başkanı Av.Ramazan Gedik, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Burdur Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av.Mustafa Çağlar Öcal, Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

19.09.2024