YALVAÇ İLÇEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN PERÇİNLENMESİ ADINA AŞURE DAĞITIMI YAPILDI.
Tarih: 27.09.2018 | Okunma Sayısı: 285

27.09.2018 Tarihinde Yalvaç ilçesi Baro Temsilciliğimizin düzenlediği Aşure ikramını tüm Yalvaç'lı meslektaşlarımızın ve de; Yalvaç Kaymakamımız,Yalvaç Belediye Başkanımız Av. Halil Hilmi Tütüncü,Yalvaç Başsavcımız, Baromuz Yönetim Kurulu üyesi ve Saymanı Av.Abdullah Çelik eşliğinde gerçekleştirildi. Yalvaç İlçesi Baro Temsilcimiz Av.Ahmet Hayri Yüncü ve tüm Meslektaşlarımıza ve bizi yalnız bırakmayan değerli misafirlerimiz ile Yalvaçlılara teşekkür ederiz. Aşurede ki farklılıklar nasıl bir araya gelince mükemmel bir tat ortaya çıkıyorsa, Ülkemizde ki farklılıklarda bir araya gelince aynı mükemmeliğin ortaya çıkacağı inancımız ile saygılar sunarız.