YALVAÇ, EĞİRDİR VE ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE TEMSİLCİLİKLERİMİZDEKİ MESLEKTAŞLARIMIZ İLE BU SENEKİ İFTAR YEMEĞİMİZİ, ŞARKİKARAAĞAÇ KIZILDAĞDA GERÇEKLEŞTİRDİK.
Tarih: 11.06.2017 | Okunma Sayısı: 299

Yalvaç, Eğirdir ve Şarkikaraağaç ilçe temsilciliklerimizdeki Meslektaşlarımız ile bu seneki İftar yemeğimizi, Şarkikaraağaç Kızıldağda gerçekleştirdik. Yemeği planlayan Şarkikaraağaç temsilcimiz Av.Haktan Güllüce'ye ve yemeğe iştirak eden Meslektaşımız;Yalvaç Belediye Başkanı Av.Hilmi Tütüncüye, Eğirdir ve Yalvaç'tan çok yoğun katılım ile iftarımıza iştirak eden, Meslektaşlarıma,temsilcilerimize, Isparta merkezden katılan tüm meslektaşlarıma, meslek büyüklerime, Baromuz Yönetimine, büyük bir aile olduğumuzu gösterdikleri için ne kadar teşekkür etsek azdır. Acılarda bizim, mutluluklarda! Mutluluklarımızın daim olması dileği ile, nice iftarlarda buluşmak umudu ile saygılar sunarız.