UZMAN VERGİDEN BAROMUZ ÜYELERİNE %25 İNDİRİM
Tarih: 8.12.2015 | Okunma Sayısı: 1186

Uzman Vergi serbest meslek erbabı avukatların sadece gelir ve gider makbuz tutarlarını girerek kendi beyanlarını verebilecekleri bir web uygulamasıdır. Sitemizi incelemek için lütfen tıklayınız;

www.uzmanvergi.com

Uzman Vergi’yi kullanmak makbuz kesmek kadar kolay ! Bu sayede ayda sadece 1 kez 10 dakikanızı ayırarak tüm beyanlarınızı (KDV, Muhtasar Vergisi, Geçici Vergi, Yıllık Gelir Vergisi)  Tek Tıkla verebilirsiniz. Isparta Barosu üyelerine özel %25 indirim ve 3 ay ücretsiz üyelik hakkınızı kullanmak için lütfen tıklayın;

https://app.uzmanvergi.com/LogIn

Avukat üyelerimizin Uzman Vergi ile ilgili düşünceleri;

İstanbul Barosu’na bağlı Av. Osman Köker video ;

İzmir Barosu’na bağlı Av. Ömer Öz video ;

Üye Meslektaşlarınızın Bizlerle İlgili Düşünceleri;

"Uzman Vergi kullanıyorum; çünkü kontrolün benim elimde olmasını sağlıyor. Pratik, ekonomik ve sonuç veren bir sistem. Teknolojiyi kullanmanın insanın iş hayatını bu şekilde kolay ve kontrol edilebilir hale getirmesi memnuniyet verici.."

Av. Ayşegül Önder - Ankara Barosu

“Uzman vergi ile 6 aydır çalışıyorum. Gelir ve giderlerimi işlediğimde otomatik bir tıkla beyanname oluşturabiliyorum. Kendi muhasebemi kendim tuttuğum için de memnunum. Sormak istediğim bir husus olduğunda karşımda her zaman muhatap buldum ve yardımcı oldular. Desteklerinden dolayı Uzman Vergiye teşekkür ediyorum. Uzman Vergiyi meslektaşlarıma tavsiye ederim."

Av. Gönül Köse - Isparta Barosu

“Uzman Vergi; hiçbir muhasebe bilgim olmamasına rağmen, çok kolay bir şekilde kullanabildiğim, internet üzerinden nerede olursam olayım, tüm gider ve gelirlerimi günlük olarak  tutabildiğim, her türlü vergi beyannamemi günün her saatinde online olarak gönderebildiğim bir hizmettir. Çok uygun bir fiyata böyle bir hizmeti sağlamasının yanında, gerçekten ilgili ve aradığım anda ulaşabildiğim, her türlü sorunumu anında çözen müthiş bir ekibinin bulunması, uzman vergiyi benim açımdan vazgeçilmez bir hizmet haline getirmiştir. Tüm meslektaşlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye etmekteyim.”

Av. Serhat Yurdaöl - İstanbul Barosu

 

Uzman Vergi’yi muhasebecisiyle beraber kullanmak isteyenler için;

 

 

 

19.09.2024
AV. ÜNSAL ÇANKAYA
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.