TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARAFINDAN GÖNDERİLEN EKİP BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NUN KATILIMI İLE BİNAN TEFRİŞİ İÇİN İNCELEME YAPTILAR.
Tarih: 19.03.2016 | Okunma Sayısı: 223

19.03.2016 Tarihinde Baromuzun Barida Otel Karşısındaki Yeni Hizmet Binamızın Tefrişinin Türkiye Barolar Birliği Başkanlığınca 18.03.2016 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında karar verildiği Türkiye Barolar Birliği Tarafından gönderilen görevlilerle birlikte Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Isparta Baromuzun Başkanları Av.Çetin Aköz, Av.Faik Yıldız, Av.Ünal Çankaya, Av.Erol Berber ve Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik ile birlikte toplanarak yeni binamızın tefrişi ve katların kullanımı hakkında fikirlerini sunarak toplantı yapmışlardır. Bugüne kadar bizlerden desteklerini esirgememiş olan Başkanlarımıza teşekkürü bir borç bilir, saygılar sunarız.