TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASININ AKDENİZ BÖLGE ELEMELERİ BAROMUZ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 10.10.2020 | Okunma Sayısı: 544

14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Türkiye Barolar Birliği Kurgusal Duruşma Yarışmasının Akdeniz Bölge Elemeleri Baromuz Ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir. Baromuz adına yarışan ekibimiz yarışmada 0.35 puan farkla ikincilik kupasını alarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Kupamızı gençlerimiz ve baromuz, geçen yıl baromuzu yarışmada temsil eden ve acı bir olayla aramızdan ayrılan Av.Stj.Meriç Şahiner’e atfettik, ruhu şad olsun. Yarışmaya TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av.Gülcihan Türe, Yarışma kurulu heyeti Prof.Dr.Mustafa Ruhan Erdem, Ankara C.Savcısı Veli Güney, Av.Yılmaz Sağlam, TBB Kurgusal Duruşma Yarışması Akdeniz Bölgesi görevli heyeti Av.Tamer Şahin, Av.Meryem Çetin, TBB Personeli Hüseyin Yılmaz, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu Mersin Baro Başkanı Av.Alpay Antmen, Osmaniye Baro Başkanı Av.Dilem Aksoy, Antalya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av.Soner Ustaoğlu, Hatay Baro Başkanı Av.Ekrem Dönmez, Kahramanmaraş Barosu Başkanı eşi Mahbare Bağcı,Burdur Baro Başkanı Av.Ramazan Gedik, TBB Disiplin Kurulu Üyemiz Av.Faik Yıldız, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ömer Berber, Av.Ünsal Çankaya, Av.Ayfer Eseryel, Av.Sevinç Düz, her daim desteklerini esirgemeyen Isparta C.Savcımız Üzeyir Sarı, Baro üyesi meslektaşlarımız ve Avukat Stajyerlerimizin katılımı ile icra edilmiştir. Yarışmada Baromuzu temsil eden Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ömer Berber'e  takım kaptanı Av.Ahmet Ali Ünal'a Avukat Stajyerlerimiz Tuğçe Demiralay, Gülnaz Demiralay. Erşah Toprak ve Hüseyin Küçükkoyuncu'ya çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür eder saygılar sunarız.