TBB MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA KİRA TESPİT VE TAHLİYE DAVALARI KONULU SERTİFİKALI EĞİTİM SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 30.09.2023 | Okunma Sayısı: 239

30.09.2023 Tarihinde  Türkiye Barolar Birliği Meslek İçi Eğitim Seminerleri kapsamında Kira Tespit ve Tahliye Davaları konulu sertifikalı eğitim seminerimiz Baro Hizmet Binası Konferans Salonunda Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Öz Seçer’in sunumu ile Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ali Burak Yıldız, Baro mensubu meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Seminer sonunda eğitmenimiz Prof.Dr.Öz Seçer’e Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz tarafından plaket takdim edildi.

19.09.2024