SDÜ OMBUDSMANLIK VE ARABULUCULUK TOPLULUĞU - BAROMUZ İŞBİRLİĞİ İLE SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ KONFERANS SALONUNDA “ARABULUCULUK” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ.
Tarih: 24.04.2019 | Okunma Sayısı: 376

24.04.2019 tarihinde SDÜ Ombudsmanlık ve Arabuluculuk Topluluğu - Baromuz İşbirliği ile SDÜ Hukuk Fakültesi konferans salonunda düzenlenen “Arabuluculuk” konulu konferansa Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya ve baromuz Av.Stj. Enes Aydemir katıldı.

Prof.Dr.Talat Canpolat (Marmara Ünv.İş Ve Sosyal Güvenlik Hukuku ABD Başkanı), Moderatör Baro üyesi meslektaşımız Prof.Dr. M.Fahrettin Önder (SDÜ Ticaret Hukuku ABD Başkanı) ve Baro üyesi meslektaşımız Av.Arb. Ülkem Baş’ın (Isparta Arabuluculuk Derneği Kurucu Başkanı-Arabulucu Eğitmeni) konuşmacı olarak katıldığı program Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’nın konuşmasıyla başladı.