ÖZEL ISPARTA MAVİ GÜL KREŞ ANAOKULU VE ÇOCUK KULÜBÜNÜN KURUCU MÜDÜRÜ AYSEL İNCİ VE ÖZEL ISPARTA BİLİM İLKOKULU KURUCU OKUL MÜDÜRÜ ORHAN MAVİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
Tarih: 21.08.2019 | Okunma Sayısı: 449

21.08.2019 Tarihinde Özel Isparta Mavi Gül Kreş Anaokulu ve Çocuk Kulübünün Kurucu Müdürü Aysel İnci ve Özel Isparta Bilim İlkokulu Kurucu Okul Müdürü Orhan Mavi Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz'in katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Baromuz Başkanlığı ile Isparta Bilim İlkokulu arasında 4 yıllık İş birliği protokolü ve Özel Isparta Mavi Gül Kreş Anaokulu ve Çocuk Kulübü- Baromuz Başkanlığı arasında 2 yıllık işbirliği protokolü imzalandı. Bu iş birliği protokolleri çerçevesinde her iki özel kurumdan Baromuz üyesi meslektaşlarımıza %15 indirim uygulanmıştır. Tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.