ISPARTA'DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GÜLEDA CANKEL CİNAYETİNİN YARGILANMASINA BARO BAŞKANLIĞIMIZCA KATILIM SAĞLANDI.
Tarih: 30.06.2020 | Okunma Sayısı: 295

Isparta 1.Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Muğla Barosu Başkanı Av.Cumhur Uzun, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baromuz Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Av.Arzu Elma Benli ve komisyon üyelerimiz ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı, kadın hakları derneği üyeleri ve taraf avukatları katıldı. Davayı takip etmek isteyen Güleda Cankel'in yakınları, okul arkadaşları ve çok sayıda kadın dernekleri üyeleri de adliyeye geldi. Çok sayıda meslektaşımızın katıldığı dava 20 Ağustos 2020 tarihine ertelendi. Bu vahşice yapılan saldırıyı öfke ve nefretle kınıyor saldırganın en ağır ceza ile cezalandırılması hususunda savunmanın her daim hazır olduğunu belirterek kadına şiddetin ve kadın cinayetlerinin bir an önce son bulması istek ve arzumuzla her türlü şiddetin karşısında olduğumuzu bildirir saygılar sunarız.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI