ISPARTA İL ÖZEL İDARE MECLİS BAŞKANI ALİ BOLAT'A MAKAMINDA ZİYARET
Tarih: 22.11.2016 | Okunma Sayısı: 295

22.11.2016 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yadımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Arzu Elma Benli, Av.Fatih Semiz ve Av.Ayşenur Akbay Isparta İl Özel İdare Meclis Başkanı Ali Bolat'ı makamında ziyaret etmişler ve akabinde  İl Özel İdare Meclisi Toplantı salonunuda toplantıya katılarak Isparta İl Özel İdare Meclis Başkanı Ali Bolat'a Cumhuriyetimizin Kurucularından,Isparta'nın Unutulmaz Ecdatlarından Hafız İbrahim Demiralay Konağının 2011 yılında Baromuza Tahsis edilerek Baromuza ve Yargının Kurucu organına yaptığı unutulmaz destek ve katkıdan dolayı plaket takdim etmişlerdir. Kendisine şükranlarımızı sunarız.