ISPARTA GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ORTAKLAŞA DÜZENLENEN KÖY ÇOCUKLARI SOSYALLEŞME PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN ETKİNLİKLERE ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANIMIZ AV.ARZU ELMA BENLİ KATILDI.
Tarih: 7.03.2019 | Okunma Sayısı: 297

Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO, Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri, Isparta Baro Başkanlığı ve Isparta Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Ortaklaşa Düzenlenen Köy Çocukları  Sosyalleşme Projesi Kapsamında aşağıda sayılan çeşitli gezi etkinlikleri düzenlenmiştir. Etkinlik esnasında Gelendost Çaltı Köyü ve Eğirdir Bağacık Köyü İlkokulundan 2. ve 4. Sınıfta öğretimlerine devam eden 55 öğrenciye Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av.Arzu Elma Benli ve Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO, Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Sinan Tarkan Aslan ve MYO öğrencileri eşlik etmişlerdir. Proje Etkinlikleri Çerçevesinde Köy Çocuklarına Eğirdir’de Kahvaltı ikram edilmiş, çocuklarımız Eğirdir Rüya Park Hayvanat Bahçesinde gezmiş, Davraz Kayak Merkezinde Kızak ve kayak yapmış,  Sucuk Ekmek ile yenilen öğle yemeği sonrası MYO Öğrencileri tarafından çocuklarımıza hediyeler verilmiş ve etkinlik sonlandırılmıştır.