ISPARTA DENİZBANK İLE BARO BAŞKANLIĞIMIZ ARASINDA YAPILAN SÖZLEŞMENİN TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA VE BAROMUZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.
Tarih: 6.07.2018 | Okunma Sayısı: 226

ISPARTA DENİZBANK İLE BARO BAŞKANLIĞIMIZ ARASINDA YAPILAN SÖZLEŞMENİN TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA VE BAROMUZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

Baromuzun Anlaşmalı Banka sözleşmesinin süresinin dolması üzerine; Göreve geldiğimiz gün başlattığımız uygulama çerçevesinde sözleşme süremizin son bulması üzerine Tüm Bankalardan yeniden teklif alınmış, en yüksek teklifi sunan iki banka Baromuza davet edilmiş ve sonuçta en yüksek teklifi ve şartları sunan DENİZBANK ISPARTA ŞUBE müdürlüğü ile 3 yıl süre karşılığında yeniden anlaşma imzalanmıştır.  Sözleşme ile ayrıca Meslektaşlarımıza Eft ücretsiz havale, ücretsiz çelik kasa hizmeti, Denizbank Afilli kart kullanma karşılığında Yüz Bin TL limitli ücretsiz mesleki sorumluluk sigortası ve meslektaşlarımızın şahsi mevduatlarına da özel mevduat getirisi gibi hizmetler karşılığında protokol tanzim edilmiştir.

TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA VE BAROMUZA YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ İLE BİRLİKTE HAYIRLI OLSUN der, Fiziki şartları ve maddi imkanları ile tam anlamı ile kurumsallaşmış Baromuzun yönetim kurulu üyeleri olarak bize verdiğiniz büyük destek ve güven nedeni ile Meslektaşlarımıza minnettar olduğumuzu belirtir, BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ der, Saygılar Sunarız.

 

                                               Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

                                                      Isparta Baro Başkanı

20.09.2024
AV. ÜNSAL ÇANKAYA
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.