ISPARTA BAROSU AVUKATLARI GALA YEMEĞİNDE BULUŞTU.
Tarih: 14.10.2020 | Okunma Sayısı: 407

ISPARTA BAROSU AVUKATLARI GALA YEMEĞİNDE BULUŞTU.

Avukatlar Haftası Etkinlikleri kapsamında, Baromuz Avukatları 5 Nisan Cuma akşamı Barida Otelde biraraya geldi. Baromuz tarafından düzenlenen yemeğe Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen, Isparta C.Başsavcısı Sayın Mustafa Kemal Çokdinç, Isparta Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Hacı Mustafa Yazıcı, Isparta İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Mikail Kılınç, Yalvaç Belediye Başkanı meslektaşımız Av.Halil Hilmi Tütüncü, Isparta İl Jandarma Komutanı Sayın Mustafa Özduran, Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz, önceki dönem Baro Başkanlarımız, çok sayıda avukatımız katılım sağladı. Yemekte Avukatlık mesleğinde 25-30-35-40-45. yılını dolduran avukatlarımıza plaket takdim edildi. Avukatlar Haftası Etkinlikleri kapsamında  03.04.2019 tarihinde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında 1.2. ve 3. olan meslektaşlarımıza ödülleri takdim edilirken önceki dönem yönetimden ayrılan Baro Yönetim Kurulu üyelerimizede destek ve katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

21.09.2024
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.