HİLTON OTELDE ISPARTA EL ELE DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KONFERANSA KONUŞMACI OLARAK BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU VE BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ARZU ELMA BENLİ KATILDI.
Tarih: 17.07.2018 | Okunma Sayısı: 383

İstanbul Kadın ve Kadın Kuruluşları Derneği/İKADDER ve Isparta El Ele Derneği Başkanlığında Akdeniz Bölge Toplantısına Nazik davet üzerine Isparta Baro Başkanlığımız adına Yönetim Kurulu Üyemiz Kadın Komisyonu Kordinatörü Av.Arzu Elma Benli ile katıldık.Kadına Karşı Şiddet ve Bağımlılıkla Mücadele konusunda bu güzel çalışmaya Türkiye'nin dört bir yanından katılımı sağlayarak güzel bir çalışmaya imza atan Isparta El Ele Derneği Başkanı Sayın Canan Aydın'a ve değerli dernek yöneticisi ve üyelerine şükranlarımızı sunarız.