ELAZIĞ DEPREMİ İÇİN SİZ DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZDAN TOPLANAN YARDIMLAR DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRILMAK ÜZERE ISPARTA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TESLİM EDİLMİŞTİR.
Tarih: 29.01.2020 | Okunma Sayısı: 426

Elazığ ili Sivrice ilçesi merkez üstlü deprem nedeni ile mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza gönderilmesi amacı ile Baro Üyesi Meslektaşlarımızdan toplanan ayni yardımlar ve  toplam 9.210,00 TL. nakdi yardımlar depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına hitap edecek şekilde  gıda, giyim ve temizlik ürünleri alınarak; Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz ve Stj.Av.Emine Özkan ile   Isparta Belediyesi yetkililerine gururla  teslim edilmiştir. Yardım çalışmalarımızda bizleri gerek maddi gerekse de manevi olarak destekleyen tüm meslektaşlarımıza ve yardımlarımızın depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılması hususunda yardımlarını esirgemeyerek destekte bulunan Isparta Belediyesi Başkanlığı’na şükranlarımızı sunarız.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

21.09.2024
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.