DEĞERLİ MESLEKTAŞIM
Tarih: 12.07.2021 | Okunma Sayısı: 448

KURBAN BEREKETİNİ YIL BOYU YAŞATMAK İÇİN KURBAN BAĞIŞLARINIZI ALMAYA DEVAM EDİYORUZ.

Yapmış olduğunuz kurban bağışlarınız İslami usullere uygun olarak noter huzurunda kesilerek konserveler haline getiriliyor ve yıl boyunca ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı gerçekleştiriliyor. Bu sayede maddi imkansızlıklardan dolayı evine et girmeyen ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzleri gülüyor.

İYİLİK SENSİZ OLMAZ diyerek  halkımızı Kurban bağışına bekliyoruz ve Isparta’nın merhametli bağışçılarına teşekkür ediyoruz.

- Kurban bağışlarınız için;

- Şubemize gelerek.

- Telefoncular sitesi altı Türk Kızılay Kan Alım noktası Kurban Standımıza makbuz karşılığında bağış yaparak.

Isparta Şubemizin TR47 0001 0001 3200 0018 6870 54 IBAN numarasına Açıklama Kısmına,

İsim-Soyisim-Tc-Telefon Kurban Bağışı olduğunu belirterek kurban bağışı yapabilirsiniz.

https://www.kizilay.org.tr/kurban/ internet adresinden vekalet verebilirsiniz.                                                                                                                                                     KURBAN BEREKETİNİ YIL BOYU YAŞATIYORSAN HİLAL OLSUN ISPARTA

Türk Kızılay Isparta Şubesi Başkanı

Ramazan Tamer BÜYÜKKÜPÇÜ

20.09.2024
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.