CMK UYGULAMALARI KONULU SERTİFİKALI EĞİTİM SEMİNERİMİZ BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 9.03.2018 | Okunma Sayısı: 377

09.03.2018 Tarihinde CMK Uygulamaları konulu sertifikalı eğitim seminerimiz Baro Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Feridun Yenisey, SDÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr.Faruk Turhan ve TBB Önceki Dönem Başk.Yrd. Av.Berra Besler'in sunumu ile gerçekleştirilen seminerimiz Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Fatih Semiz, Av. Arzu Elma Benli, Av.Ayşe Nur Akbay, Baro mensubu meslektaşlarımızın ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Seminer sonunda eğitmenlerimize ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz'e destek ve katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Cmk Eğitim seminerimizin organizasyonunda emeği geçen Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz'e teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.