BURDUR BARO BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN KONFERANSA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU KATILDI.
Tarih: 18.03.2016 | Okunma Sayısı: 272

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ'ın Burdur Barosu ziyaretine ve Konferansına, Ev sahibi Burdur Baro Başkanımız Av.Ramazan Gedik ile Denizli Baro Başkanımız Av.Müjdat İlhan,TBB Disiplin Kurulu Üyemiz Av.Faik Yıldız ve Burdur Barosu Önceki Başkanları değerli Burdur Barosunun Avukatları ile Birlikte Katıldık. BU GÜN BİRLİK BAŞKANIMIZ DAN BİR ŞEY DAHA ÖĞRENDİK;TERÖR BELASINI YENİYOR VE YENECEĞİZ TEK ÖNEMLİ OLANIN YAŞAMA GÜCÜMÜZÜ VE MÜCADELE AZMİMİZİ KAYBETMEMEMİZ OLDUĞUNU VE FARKINDALIKLARIMIZIN BİZİ GÜÇLENDİREN GÜÇ OLDUĞUNU daha neler neler&S230;ÇANAKKALE DE KENDİ CENAZE NAMAZINI KILIP ŞAHADET ŞERBETİNİ İÇEN ATALARIMIZI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAMAK DİLEĞİ İLE. GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR&S230; TBB Başkanımız Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğluna, Baş Danışmanı Av.Zafer Köken'e, Burdur Baro Başkanımız Av.Ramazan Gedik'e ve Burdur Barosunun değerli Avukatlarına, Meslektaşlarımıza saygılar sunarım.

Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

Isparta Baro Başkanı