BAROMUZUN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ TEMPO PARKTA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 25.06.2016 | Okunma Sayısı: 322

Baromuzun Geleneksel İftar Yemeği Tempo Parkta Gerçekleştirildi.

24.06.2016 Tarihinde Tempo Parkta Düzenlemiş Olduğumuz İftar Yemeğimize Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Önceki Dönem Milletvekillerimizden Av.Recep Özel, Isparta Ağır Ceza Reisleri Suat Yürekli, Hacı Mustafa Yazıcı, Önceki Dönem Baro Başkanlarımız, Isparta ilimizden tayini çıkan Hakim ve Savcılarımız,  Isparta Noterleri, Baro Başkanımız, Başkan Yardımcımız, Baro Genel Sekreteri, Baro Saymanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Sivil Toplum Örgütlerinden katılan temsilcilerimiz, Baromuzun güzide üyeleri ve Av.Stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Tayini çıkan Hakim ve Savcılarımıza plaket takdim edildi. Kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar dileriz. 25 yıl ve üzeri meslektaşlarımıza plaketleri verildi. Avukat stajyerlerimizden oluşan koromuz Türk Sanat Müziğinden seçtikleri eserleri seslendirdiler. Kendilerine teşekkür belgeleri Isparta Valimiz Şehmus Günaydın tarafından takdim edildi. İftar yemeğimize yoğun katılım sağlayan bütün meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.