BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ BARO HİZMET BİNASI KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 19.01.2019 | Okunma Sayısı: 254

19.01.2019 tarihinde Baro Başkanı Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantımız Baro Hizmet Binası Konferans salonunda gerçekleştirildi. Genel Kurul Toplantısına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimiz ve aramızdan ayrılan meslektaşlarımız anısına saygı duruşu ve istiklal marşımız okundu. Akabinde Baro Başkan Vekilimiz Av.Ünsal Çankaya ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından önceki dönem baro başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’na Baro Başkanlığımıza yapmış olduğu hizmet ve desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. Sonra Divan Kurulu oluşturuldu. Adaylığını açıklayan Av.Ünsal Çankaya tarafından adaylık konuşması yapılarak oy vermek üzere seçime geçildi. Baro Başkanı Seçimli Olağanüstü Genel Kurulumuzun sonucunda Isparta Barosu Baro Başkanı olarak Av.Ünsal Çankaya seçildi. Başta siz saygıdeğer meslektaşlarımıza katılımlarınızdan dolayı şükranlarımızı sunar, en güzel günler sizlerin olsun der saygılar sunarız.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI