AVUKATLAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA 8-9 NİSAN 2019 TARİHLERİ ARASINDA KIZILAY KAN MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN KAN BAĞIŞI
Tarih: 9.04.2019 | Okunma Sayısı: 254

Avukatlar Haftası Etkinlikleri Kapsamında 8-9 Nisan 2019 Tarihleri arasında Isparta Adliyesi Konferans Salonunda  Kızılay Kan Merkezi ve Baro Başkanlığımız işbirliği ile düzenlenen Kan Bağışına Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz, Isparta Adliyesi Hakim ve Savcılarımız, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz, Isparta Adliye personelimiz ve Baro Personelimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Kan bağışı kampanyamıza sosyal ve toplumsal hassasiyet göstererek katkı ve destek veren tüm katılımcılara teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.