AV.TUĞÇE GÜNAY YILMAZ'IN RUHSAT TÖRENİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 14.09.2018 | Okunma Sayısı: 945

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Av.Tuğçe Günay Yılmaz Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Fatih Semiz, Baro üyesi meslektaşlarımız, Avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan Av.Tuğçe Günay Yılmaz'ın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Tuğçe Günay Yılmaz'a cübbesini Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından giydirilerek ruhsatı ailesi ve meslektaşlarımız tarafından gururla takdim edilmiştir. CMK sertifikasını ise Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.