AV.MUSTAFA TURHAN'IN RUHSAT TÖRENİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 14.09.2018 | Okunma Sayısı: 1671

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Av.Mustafa Turhan Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Fatih Semiz, Av.Serdar İpek  Baro üyesi meslektaşlarımız, Avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan Av.Mustafa Turhan ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Mustafa Turhan'a cübbesini önceki dönem SDÜ Hukuk Fakültesi Dekanı aynı zamanda amcası olan Prof.Dr.Faruk Turhan tarafından giydirilerek  ruhsatı yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Can Çapacı ve Baro üyesi meslektaşlarımız Av.Ali Osman Altunbaşak ve Av.Recep Çelik tarafından gururla takdim edilmiştir. CMK sertifikasını ise Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Serdar İpek Baro üyesi meslektaşlarımız Av.Meryem Kaya Dalfidan ve Av.Mustafa Bilgiç tarafından takdim edildi.

Ruhsat alan Av.Mustafa Turhan'ın İstanbul Barosuna kayıtlı babası olan Av.Mustafa Turhan avukat olarak görev yapmakta iken 1993 yılında elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesiyle Avukatlık Ruhsatını hatıra olarak bugüne kadar muhafaza eden yine aynı isimde olan oğlu Av.Mustafa Turhan'a babasının Avukatlık ruhsatını önceki dönem SDÜ Hukuk Fakültesi Dekanı aynı zamanda amcası olan Prof.Dr.Faruk Turhan ve Baro üyesi meslektaşımız Av.Prof.Dr.Fahrettin Önder tarafından gururla takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.