AV.MUSTAFA ÇETİNKAYA, AV.MUHAMMED MUSTAFA ÇELİKKAYA, AV.OSMAN HALİD OKTAY VE AV.KEVSER ATABAY’IN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA DÜZENLENEN TÖRENLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 15.11.2019 | Okunma Sayısı: 1817

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Mustafa Çetinkaya, Av.Muhammed Mustafa Çelikkaya, Av.Osman Halid Oktay ve Av.Kevser Atabay 15.11.2019 tarihinde Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Aybala İbişoğlu Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Mustafa Çetinkaya'ya cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Salih Kocagöz tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya tarafından gururla takdim edilmiştir.

Av.Muhammed Mustafa Çelikkaya'ya cübbesini Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya tarafından giydirilerek ruhsatı meslektaşımız Av.Umut Çetin tarafından gururla takdim edilmiştir.

Av.Osman Halid Oktay'ya cübbesini yanında staj yaptığı Antalya Barosuna kayıtlı meslektaşımız Av.Serhat Atik tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Aybala İbişoğlu tarafından gururla takdim edilmiştir.

Av.Kevser Atabay'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından giydirilerek ruhsatı meslektaşımız Av.Muhammet Furkan Altunbaşak tarafından gururla takdim edilmiştir.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.