AV.MUHAMMED ÜSAME ÇELİK VE AV.ABDULLAH MURAT GÜR'ÜN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 15.12.2017 | Okunma Sayısı: 888

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Muhammed Üsame Çelik ve Av.Abdullah Murat Gür Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailelerinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Muhammed Üsame Çelik'e cübbesini yanında staj yaptığı önceki dönem Baro Başkanlarımızdan meslektaşımız Av.Faik Yıldız tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından gururla takdim edildi. Cmk sertifikası meslektaşımız Av.Aslı Bildiren tarafından takdim edildi. Av.Abdullah Murat Gür'e cübbesini meslektaşımız Av.Lütfi Kürkçü tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından gururla takdim edildi. CMK sertifikasını yine meslektaşımız Av.Lütfi Kürkçü tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.