AV.MEHMET EMİN DEMİRBAŞ, AV.ENES AYDEMİR, AV. BÜŞRA KARATAŞ, AV.MUHAMMET FURKAN ALTUNBAŞAK VE AV.EVREN CAN GÜLERYÜZ'ÜN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA DÜZENLENEN TÖRENLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 21.10.2019 | Okunma Sayısı: 2136

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Mehmet Emin Demirbaş, Av.Enes Aydemir, Av. Büşra Karataş, Av.Muhammet Furkan Altunbaşak ve Av.Evren Can Güleryüz 21.10.2019 tarihinde Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Aybala İbişoğlu, Av.Recep Çelik Av.Ali Burak Yıldız, Av.Arzu Elma Benli, Av.Ahmet Kökmen Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Mehmet Emin Demirbaş'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından giydirilerek ruhsatı meslektaşımız Av.Taylan Aydın tarafından gururla takdim edilmiştir.

Av.Enes Aydemir'e cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından giydirilerek ruhsatı meslektaşımız Av.Durdu Betül Aydemir tarafından gururla takdim edilmiştir.

Av.Büşra Karataş'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız  Av.Ercan Çimenkaya tarafından giydirilerek ruhsatı meslektaşımız Av.Okan Korkmaz tarafından gururla takdim edilmiştir.

Av.Muhammet Furkan Altunbaşak'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız aynı zamanda babası olan Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından giydirilerek ruhsatı meslektaşımız Av.Taylan Aydın tarafından gururla takdim edilmiştir.

Av.Evren Can Güleryüz'e cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Mustafa Serkan Demirekin tarafından giydirilerek ruhsatı Isparta C.Savcısı Murat Karakaya tarafından gururla takdim edilmiştir.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.