AV.GÜLNAZ DEMİRALAY,AV.MUHAMMED TEVFİK TORTOP VE AV. DİCLE FERİDE ŞAHİN'İN RUHSAT TÖRENLERİ YAPILDI.
Tarih: 3.02.2017 | Okunma Sayısı: 781

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Gülnaz Demiralay, Av.Muhammed Tevfik Tortop ve Av.Dicle Feride Şahin Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatlarını aldılar.

Meslektaşlarımızın ailelerinin, meslektaşlarımızın, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nun Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem'in Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayşe Nur Akbay ve Av.Fatih Semiz'in katılımı ile gerçekleşen törende Av. Gülnaz Demiralay'a, yanında staj yaptığı meslektaşımız Av. Ali Osman Altunbaşak tarafından, Av. Muhammet Tevfik Tortop'a yanında staj yaptığı meslektaşımız Av. Osman Büyükküpçü tarafından, Av. Dicle Feride Şahin'e yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Tahir Alan tarafından Cübbeleri giydirilerek ruhsatları gururla takdim edilmiştir.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.