AV.ESRA YAMAN- AV.NURETTİN İNCEAYAN- AV.ERŞAH TOPRAK- AV.FATMA ÖZKAN VE AV.NUR AYŞE BIDAK'IN İDARİ HİZMET BİNAMIZDA RUHSAT TÖRENLERİ YAPILDI.
Tarih: 21.10.2016 | Okunma Sayısı: 761

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Esra Yaman, Av.Fatma Özkan, Av.Nur Ayşe Bıdak, Nurettin İnceayan ve Erşah Toprak Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konfernas Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatlarını aldılar.

Meslektaşlarımızın ailelerinin, meslektaşlarımızın, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Baro Başkan Yardımcısı Av.Bahadır Erdem ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Ömer Berber'in katılımlarıyla gerçekleşen törende ruhsatını Baro Başkanımız Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından verilirken cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşlarımız Av.Zeki Aksuman , Av.Afşin Bozkurt, Av.Adnan Er- Av.Serdar İpek ve Av.Bahadır Erdem tarafından gururla giydirildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

20.09.2024
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.