AV.ESENGÜL GÖNENDİ VE AV.SERKAN BAYAZIT’IN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 10.11.2017 | Okunma Sayısı: 707

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Esengül Gönendi ve Av.Serkan Bayazıt  Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu,   Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Fatih Semiz  Av.Ünsal Çankaya ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Esengül Gönendi'ye cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Ali Fuat Çetinkaya tarafından giydirilerek ruhsatı meslektaşlarımız Av.Durmuş Safalı ve Av.Ahmet Güngör tarafından gururla takdim edildi. Av.Serkan Bayazıt'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Necati Şahin'in oğlu meslektaşımız Av.Gökhan Şahin tarafından giydirilerek ruhsatı Staj Eğitim Merkezi Komisyonu Başkanımız ve ayrıca Disiplin Kurulu Başkanımız Av.Çetin Aköz tarafından gururla takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.