AV.BİLGE NUR GÖDE'NİN RUHSAT TÖRENİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 15.10.2018 | Okunma Sayısı: 871

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Av. Bilge Nur Göde Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Fatih Semiz, Av.Ömer Berber, Baro üyesi meslektaşlarımız, Avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan Av.Bilge Nur Göde'nin ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Bilge Nur Göde'ye cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av. Erol Berber tarafından giydirilerek  ruhsatı yine meslektaşımız Av.Erol Berber ve Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ömer Berber  tarafından gururla takdim edilmiştir.

CMK sertifikasını Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ünsal Çankaya tarafından takdim edildi.

TBB Eğitim sertifikasını ise Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.