AV. NERGİS FUNDA ÖZEN VE AV.MUHAMMED RAŞİT ALİ CESUR’UN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 1.11.2017 | Okunma Sayısı: 819

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Nergis Funda Özen ve Av.Muhammed Raşit Ali Cesur  Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Prof.Dr.Av.Metin Feyzioğlu TBB Baş Danışmanımız Av.Zafer Köken Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem Baro Genel Sekreteremiz Av.Salih Kocagöz, Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik,  Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ömer Berber Av.Fatih Semiz Av.Arzu Elma Benli, Av.Ünsal Çankaya ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Nergis Funda Özen’e cübbesini Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Prof.Dr.Av.Metin Feyzioğlu ve Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu  tarafından giydirilerek  ruhsatı gururla takdim edildi. Av.Muhammed Raşit Ali Cesur’a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından giydirilerek ruhsatı Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Prof.Dr.Av.Metin Feyzioğlu tarafından gururla takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.