AV. MEHMET BİLGİÇ'İN RUHSAT TÖRENİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 3.11.2017 | Okunma Sayısı: 681

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Av.Mehmet Bilgiç Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ömer Berber'in ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Mehmet Bilgiç'e cübbesini yanında staj yaptığı Önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av.Erol Berber  tarafından giydirilerek ruhsatı  Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ömer Berber tarafından gururla takdim edilmiştir. CMK Sertifikası Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Baro Başkan yardımcımız Av.Bahadır Erdem tarafından verilerek diğer eğitim sertifikası ise Antalya Barosu üyesi Av.M.Kürşad Türksoy tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

20.09.2024
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.