AV. CENGİZ GÖRAL MAKALE YARIŞMASI VE AV. ÖZGÜR AKSOY ŞİİR YARIŞMASI
Tarih: 13.06.2022 | Okunma Sayısı: 165

Değerli Başkanım,

 

Bursa Barosu olarak 2022 yılı içerisinde düzenleyeceğimiz Av. Cengiz Göral Makale Yarışması  ve Av. Özgür Aksoy Şiir Yarışması afişleri yazımız ekinde gönderilmektedir. 

 

CENGİZ GÖRAL MAKALE YARIŞMASI; 1979 yılında menfur bir saldırı sonucu katledilen Av. M. Cengiz Göral adına ilki geçen 2018 yılında düzenlenen “Özgürlük, Demokrasi ve Adalet” temalı yarışmaya avukat, hâkim, savcı, stajyer avukat, hukuk ve iletişim fakültesi öğrencileri ile gazeteciler birer makaleyle katılabileceklerdir. Şartnameye göre yarışmaya gönderilecek makalelerin daha önce yayınlanmamış ve herhangi bir yarışmada ödül almamış olması gerekmektedir.  Yarışmaya makale gönderme süresi 29 Temmuz 2022 günü saat 17.00’de sona erecek; Seçici Kurul tarafından ödül almaya ve yayımlanmaya değer bulunan makaleler  31 Ağustos 2022  tarihinde www.bursabarosu.org.tr internet adresinden ve Baromuzun sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır. 

 

ÖZGÜR AKSOY ŞİİR YARIŞMASI; 4 Temmuz 2017 tarihinde Gemlik’te uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Av. Özgür Aksoy adına beşincisi düzenlenecek “Özgürlük ve Adalet ve Aşk” temalı şiir yarışmasına eser gönderme süresi 29 Temmuz 2022 günü saat 17.00’de sona erecek olup yarışma sonuçları 31 Ağustos 2022   tarihinde Bursa Barosu web sitesi ve sosyal medya hesaplarında açıklanacaktır.

 

Ayrıntıları aşağıdaki linkte bulunan Av. Cengiz Göral Makale Yarışması ve Av. Özgür Aksoy Şiir Yarışması’na ilişkin ekte gönderdiğimiz afişlerin ilan panolarınızda, internet siteniz ve sosyal medya hesaplarınız aracılığı ile başvuru bitim tarihlerine kadar ilan edilmesi hususunda desteğinizi talep ederiz.

 
 

Bursa Barosu Başkanı

Av. Metin Öztosun

 

 

  

Yarışma ayrıntıları için aşağıdaki linkleri ziyaret ediniz!

 
  • AV. M. CENGİZ GÖRAL MAKALE YARIŞMASI 

https://bursabarosu.org.tr/files/downloads/makale_yarismasi_2022.pdf 

 

  • AV. ÖZGÜR AKSOY ŞİİR YARIŞMASI 

https://bursabarosu.org.tr/files/downloads/siir_yarismasi_2022.pdf

 

20.09.2024
AV. ÜNSAL ÇANKAYA
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.