ANTALYA BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ'NE BAROMUZDAN ZİYARET
Tarih: 11.10.2018 | Okunma Sayısı: 1633

TEŞEKKÜR EDERİZ.

Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Sayın Başkanı Yargıç Orhan Özdemir'i-yine Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sayın Rıza Can'ı-Cumhuriyet Savcısı Mazlum Şahin'i - yine Yargıçlarımızdan 10.Ceza Dairesi Sayın Yargıçı Mehmet Eraslan ve 9. Ceza dairesi Sayın Yargıçı Mustafa Zeybek'i-2. Hukuk Daire Başkanı Sayın Yargıç Ali Özkaya'yı -2. Hukuk Dairesi Yargıcı Sayın Müdai Kırıcıyı - Cumhuriyet Savcısı Sayın Mustafa Yıldırım ile değerli dostum sınıf arkadaşım hemşehrimiz 1. Hukuk Dairesi Yargıcı Sayın Ahmet Kutlu ile 1. Hukuk Dairesi Başkanı sayın Ahmet Sarıkaya ile aynı daire üyesi sayın Yargıç Ahmet Çalcı'yı makamlarında ziyaret ettik, Isparta da önceki dönemlerde görev almış olan Yargıç ve Savcılarımıza Isparta'mızda yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunarak görevlerinde başarı dileklerimizi ilettik.

Saygılarımızla&S230;

Av.Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU