ANKARA BAROSU ÜYESİ AV.ALİ AYDIN AKPINAR TARAFINDAN ÇAPRAZ SORGU VE UZLAŞTIRMA KONULU SERTİFİKALI EĞİTİM SEMİNERİMİZ BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 15.07.2017 | Okunma Sayısı: 559

15.07.2017 tarihinde Ankara Barosu Üyesi Av.Ali Aydın Akpınar tarafından Çapraz Sorgu ve Uzlaştırma konulu sertifikalı eğitim seminerimiz Isparta C.Savcısı Filiz Şenol, Isparta C.Savcısı Erol Taslak, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Fatih Semiz, Av.Arzu Elma Benli ve Av.Ayşe Nur Akbay, Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile Baro Hizmet Binası Av.Fatma Sevük konferans salonunda  gerçekleştirildi.