AKBANK T.A.Ş. ISPARTA ŞUBESİ İLE BARO BAŞKANLIĞIMIZ ARASINDA YAPILAN SÖZLEŞMENİN TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA VE BAROMUZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.
Tarih: 9.07.2021 | Okunma Sayısı: 633

Baromuzun mevduatlarına ilişkin öncesinde yapılan sözleşmenin sona ermesi nedeni ile bankalarca yapılan teklifler arasında 170.000,00 TL’lik Promosyon teklifi ile en yüksek teklifi veren AKBANK T.A.Ş. Isparta Şubesi ile 3 yıl süre ile anlaşılmıştır. Anlaşma kapsamında  Baromuzca meslektaşlarımıza yapılacak olan CMK ve Adli Yardım  ödemeleri Akbank hesapları üzerinden gerçekleştirilecektir. Meslektaşlarımızın Akbank’la çalışmaları halinde  Isparta Barosu üyelerine özel  yapılan kampanyaya ilişkin detaylar ekte sunulmuştur. Baromuza ve tüm meslektaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

Isparta Barosu Yönetim Kurulu Adına
Av. Ünsal ÇANKAYA