8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE BARO BAŞKANLIĞIMIZCA ÇELENK SUNMA TÖRENİ VE AKABİNDE KOKTEYL DÜZENLENDİ.
Tarih: 8.03.2016 | Okunma Sayısı: 222

08.03.2016 Tarihinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Baro Başkanlığımızca Adliye Binası önünde düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ve Adliye Konferans salonunda gerçekleştirilen kokteyle Başsavcımız Sayın Mustafa Kemal Çokdinç ve değerli eşi Hakim Gülnişah Çokdinç, Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Suat Yürekli, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Genel Sekreteremiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu üyemiz ve aynı zamanda Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Av.Ayfer Eseryel, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Egemen Tanyıldız,  bayan Hakimlerimiz, Baro mensubu meslektaşlarımız ve Isparta Adliyesi bayan personellerimiz katılmıştır. Arz olunur.