8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE BARO BAŞKANLIĞIMIZCA ÇELENK SUNMA TÖRENİ VE AKABİNDE KAFE156'DA KAHVALTI DÜZENLENDİ.
Tarih: 8.03.2017 | Okunma Sayısı: 456

08.03.2017 Tarihinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Baro Başkanlığımızca Adliye Binası önünde düzenlenen Çelenk Sunma Törenine  Başsavcımız Sayın Mustafa Kemal Çokdinç ve değerli eşi Hakim Gülnişah Çokdinç, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu,  Kadın Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Arzu Elma Benli ve Komisyon Üyeleri, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Cengiz Kayhan, Av.Ömer Berber, Av.Ayşe Nur Akbay ve Av.Derya Akman, bayan Hakimlerimiz, Baro mensubu meslektaşlarımız ve Isparta Adliyesi bayan personellerimiz katılmıştır. Akabinde Kafe156'da bayan meslektaşlarımıza ve Isparta Adliyesi bayan personellerimize kahvaltı düzenlenmiştir. İlgili programda Kadın Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Arzu Elma Benli’ye, Komisyon Başkanı Av.Binnaz Yalçın Gök’e, Komisyon Üyeleri, Av.Meryem Kaya’ya, Av.Oya Şahin’e, Av.Filiz Arseven’e ve Av.Yeşim Tuncay Okudan’a Isparta Baro Başkanlığı olarak emek ve katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız.

20.09.2024
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.