8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE BARO BAŞKANLIĞIMIZCA ÇELENK SUNMA TÖRENİ VE AKABİNDE GÜL KÖŞKÜNDE ÖĞLE YEMEĞİ DÜZENLENDİ.
Tarih: 8.03.2019 | Okunma Sayısı: 315

08.03.2019 Tarihinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Baro Başkanlığımızca Hükümet Binası önünde düzenlenen Çelenk Sunma Törenine  Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya ve değerli eşi Derin Çankaya, Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Arzu Elma Benli, Komisyon Üyeleri, Baro mensubu meslektaşlarımız ve Avukat Stajyerlerimiz katılmıştır. Akabinde Gökçay mevkiinde bulunan Gül Köşkünde bayan meslektaşlarımıza avukat stajyerlerimize öğle yemeği düzenlendi. İlgili programda  Isparta Barosu, Türkiye Barolar Birliği ve Isparta Belediyesi iş birliği ile 2018 yılında düzenlenen Hukuk Okur Yazarlığı projesi kapsamında katılımcı bayanlara sertifikaları takdim edildi. Daha sonra Isparta Huzurevi ve Kadın sığınma evi tarafından Iyaş AVM de düzenlenen el işleri sergisine ziyarette bulunuldu.

21.09.2024
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.