5 NİSAN AVUKATLAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ANISINA ADLİYE ÖNÜNDE HELVA İKRAMI YAPILDI.
Tarih: 7.04.2016 | Okunma Sayısı: 309

07.04.2016 tarihinde aramızdan ayrılan meslektaşlarımız ve aziz şehitlerimiz anısına Adliye Önünde Helva İkramımıza Isparta C.Başsavcı Mustafa Kemal Çokdinç ve eşi Hakim Gülnişah Çokdinç, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Saymanımız Av.Egemen Tanyıldız, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayfer Eseryel, Av.Salih Kocagöz, Av.Ömer Berber, Av.Ünsal Çankaya, Av.Yıldırım Görgülü. Av.Cengiz Kayhan, Baromuzun Güzide Üyeleri, Av.Stajyerlerimiz Basın Mensupları, adliye personeli ve vatandaşların katılımı ile dağıtım yapıldı. Ruhları şad olsun.