5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE ISPARTA BAROSU GALA YEMEĞİ MODAPARK KONGRE VE DÜĞÜN SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 7.04.2017 | Okunma Sayısı: 636

07.04.2017 tarihinde 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle Gala Yemeğimiz Modapark Kongre ve Düğün Salonunda Isparta il Jandarma Alay Komutanı sayın J.Alb.Mustafa Özdurhan, Isparta İl Özel İdaresi Genel sekreteri sayın Mahmut Zadeoğlu ve değerli eşi, Isparta C.Savcısı sayın Erol Taslak, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve değerli eşi,Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Baro üyesi meslektaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi. Daha önce Baro Başkanlığımız tarafından organizasyonu yapılan Satranç turnuvasında dereceye giren yarışmacılara ve katılan küçük yaştaki katılımcılara madalyaları ve hediyeleri verildi. Akabinde meslekte  60-50-45-40-35 ve 30 yılını dolduran meslektaşlarımıza plaketleri taktim edildi.