23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MÜNASEBETİYLE ÇOCUKLARIMIZDAN GELEN YAZILI VE GÖRSEL ÇALIŞMALAR.
Tarih: 23.04.2020 | Okunma Sayısı: 300

Isparta Barosu Çocuk Hakları Merkezi olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yıldönümünde, mevcut sağlık önlemleri nedeniyle kutlama yapamayan çocuklarımızın hayallerindeki 23 Nisan'ı evde sizlerle birlikte bizlere anlatmalarını istedik. Onlara borçlu olduğumuz bu yılki bayramlarını nasıl hayal ettiklerine dair resim, yazı ya da her turlu kompozisyonu bir araya getirerek fiziken yan yana gelemeyen çocuklarımızın hayallerini kavuşturma amaçlı "Hayalimdeki 23 Nisan" temalı serbest teknikle çocuklarımızca hazırlanarak Baromuza ulaştırılan yazılı ve görsel çalışmalarını  gönderen çocuklarımıza teşekkür eder, sağlıkla ve coşkuyla nice 23 Nisanlara kavuşmalarını temenni ederiz.