23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÇOCUK SEVGİ EVLERİNE ZİYARET
Tarih: 24.04.2019 | Okunma Sayısı: 257

24.04.2019 tarihinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında  Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Av.Arzu Elma Benli ve komisyon üyelerimiz Av.Oya Şahin, Av.Şeyda Çetin Sarıdaş ve Av.Aysel Artan Isparta Sosyal Hizmetler İl Müdürlügüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek biraraya geldiler. Komisyon başkanımız Av.Arzu Elma Benli bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızın mutlu ve huzurlu bir şekilde yetişmesi en büyük dileğimizdir temennisinde bulundu. Baro Başkanlığımız adına Komisyon Başkanımız ve komisyon üyelerimize teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.