15.01.2016 TARİHİNDE AV.OYA ŞAHİN VE AV.MUHAMMED ÇİFTÇİ'NİN RUHSAT TÖRENLERİ AVUKAT EVİMİZDE YAPILDI.
Tarih: 15.01.2016 | Okunma Sayısı: 625

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Av.Oya Şahin ve Av.Muhammed Çiftçi avukat evimizde düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatlarını aldılar.

Meslektaşlarımızın ailelerinin, meslektaşlarımızın, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ömer Berber, Av.Mahmut Yıldırım Görgülü, önceki dönem Baro Başkanımız & Staj Eğitim Merkezi Başkanımız Av.Çetin Aköz, önceki dönem Baro Başkanımız & TBB Disiplin Kurulu Üyemiz Av.Faik Yıldız ve önceki dönem Baro Başkanımız Av.Erol Berber'in katılımlarıyla gerçekleşen törende ruhsatlarını Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından verilirken cübbelerini yanında staj yaptığı Avukatlar Necati Şahin ve Av.Ömer Dereli tarafından gururla giydirildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.