11.09.2015 TARİHİNDE AV.GÖKHAN BAKANER'İN RUHSAT TÖRENİ AVUKAT EVİMİZDE YAPILDI.
Tarih: 11.09.2015 | Okunma Sayısı: 781

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Gökhan Bakaner avukat evimizde düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Meslektaşımızın ailelerinin, meslektaşlarımızın, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayfer Eseryel Av.Sevinç Düz, Av.Ömer Berber ve Av.M.Yıldırım Görgülü'nün katılımlarıyla gerçekleşen törende ruhsatı Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından verilirken cübbesini yanında staj yaptığı Av.Muhammet Uçgun tarafından gururla giydirildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.