09.09.2016 TARİHİNDE ÇİĞDEM KARAHAN'IN İDARİ HİZMET BİNAMIZDA RUHSAT TÖRENİ YAPILDI.
Tarih: 9.09.2016 | Okunma Sayısı: 242

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Çiğdem Karahan'ın Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konfernas Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Meslektaşımızın ailelerinin, meslektaşlarımızın, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem'in katılımlarıyla gerçekleşen törende ruhsatını Baro Başkanımız Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu  tarafından verilirken cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız ve Yönetim Kurulu üyemiz Av. Bahadır Erdem tarafından gururla giydirildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.