09.05.2018 TARİHİNDE AVUKAT STAJYERLERİMİZ BARO BAŞKANIMIZ STAJ EĞİTİM MERKEZİ BAŞKANIMIZ AV.ÇETİN AKÖZ, STAJ EĞİTİM MERKEZİ SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ; AV.FATİH SEMİZ, YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ; AV.ÜNSAL ÇANKAYA, BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ VE AVUKAT
Tarih: 9.05.2018 | Okunma Sayısı: 379

09.05.2018 Tarihinde Avukat Stajyerlerimiz Baro Başkanımız Staj Eğitim Merkezi Başkanımız Av.Çetin Aköz, Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz;  Av.Fatih Semiz, Yönetim Kurulu Üyemiz; Av.Ünsal Çankaya,  staj eğitim merkezi eğitmenlerimizden Av.Nuten Bozoklu, Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı İle  Isparta Barosu Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda  Kurgusal Duruşma uygulaması yaptılar. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.